Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na szybkie i pyszne bułeczki.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Składniki
Schłodzone ciasto francuskie rozwijamy, kroimy w paski wzdłuż krótszego boku. Szerokość około 2,5 cm. Paski ciasta smarujemy dość cienką warstwą nutelli. Na nutelli rozkładamy cienkie półplasterki banana. Paski rolujemy, przekładamy na blaszkę z papierem do pieczenia, schładzamy. Potem pieczemy w 220 C 16-20 minut.