Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na szybkie i pyszne bułeczki.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5908
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1025
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 450
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5908
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154777
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1025
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 450
Składniki
Schłodzone ciasto francuskie rozwijamy, kroimy w paski wzdłuż krótszego boku. Szerokość około 2,5 cm. Paski ciasta smarujemy dość cienką warstwą nutelli. Na nutelli rozkładamy cienkie półplasterki banana. Paski rolujemy, przekładamy na blaszkę z papierem do pieczenia, schładzamy. Potem pieczemy w 220 C 16-20 minut.