Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po pierwsze : truskawkowy kisiel, który obowiązkowo jem z sokiem. Po drugie: frużelina do gofrów.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11128
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3746
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1287
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11128
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3746
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1287
Składniki
Zawiesinę utrzeć tak, aby miała jednolitą konsystencję. Zagotować wodę z truskawkami (lekko rozdrobnione za pomocą łyżki) i cukrem. Następnie wlać do niej zawiesinę i mieszać do momentu, aż powstanie kisiel.
Uwaga: Ilość cukru możemy zwiększyć. Wszystko zależy od tego, jak słodki chcemy deser.
SMACZNEGO :)