Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po pierwsze : truskawkowy kisiel, który obowiązkowo jem z sokiem. Po drugie: frużelina do gofrów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Zawiesinę utrzeć tak, aby miała jednolitą konsystencję. Zagotować wodę z truskawkami (lekko rozdrobnione za pomocą łyżki) i cukrem. Następnie wlać do niej zawiesinę i mieszać do momentu, aż powstanie kisiel.
Uwaga: Ilość cukru możemy zwiększyć. Wszystko zależy od tego, jak słodki chcemy deser.
SMACZNEGO :)