Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita galaretka na gorące wieczory.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Wykonanie: Żelatynę rozpuścić w dwóch łyżkach gorącej wody. Wino, sok z grejpfruta i miód podgrzać, następnie wymieszać z rozpuszczoną żelatyną. Rozlać do salaterek i wstawić do lodówki i dobrze schłodzić. Galaretki można przyozdobić grejpfrutem.