Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita galaretka na gorące wieczory.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2923
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2923
Składniki
Wykonanie: Żelatynę rozpuścić w dwóch łyżkach gorącej wody. Wino, sok z grejpfruta i miód podgrzać, następnie wymieszać z rozpuszczoną żelatyną. Rozlać do salaterek i wstawić do lodówki i dobrze schłodzić. Galaretki można przyozdobić grejpfrutem.