Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z galaretki w zabawnym wydaniu;)
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 801
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 163
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 801
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 163
Składniki
Galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Dla wzmocnienia koloru zanurzamy w niej na chwilę saszetkę z herbatą.
3/4 galaretki rozlewamy do szklanek, studzimy i wstawiamy do lodówki, aby stężała.
Pozostałą część galaretki ubijamy na sztywną pianę. Wykładamy na pomarańczową warstwę i ponownie chłodzimy.