Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10702
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10702
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
Każdą z galaretek przygotuj według opisu na opakowaniu w odstępach około pół godziny .
Do pucharków rozlej galaretkę brzoskwiniową i wstaw do lodówki , następnie dolewaj tężejące galaretki w odstępach czasowych żeby się nie pomieszały agrestową , następnie wiśniową i na koniec cytrynową . Wstaw do lodówki do stężenia .
Śmietanę Śnieżkę przygotuj według przepisu na opakowaniu . Przed podaniem galaretki udekoruj śmietaną i startą czekoladą.
Zamiast czekolady możesz dodać dowolne ulubione owoce . Przepis na 6 pucharków . Smacznego .