Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podczas długich poszukiwań idealnej gofrownicy w końcu wybraliśmy model MPM MGO-24 o mocy 1400W. Wcześniej używaliśmy sprzęt również firmy MPM, ale o mniejszej mocy 700W. Po przygotowaniu pierwszej partii gofrów byliśmy w szoku, że gofry przygotowane w domu mogą tak dobrze smakować! Gofrownicę szczerze polecamy wszystkim domowym łakomczuchom. Koszt to około 150zł.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10294
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12742
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4504
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10294
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12742
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4504
Składniki
Żółtka oddzielamy od białek, białka ubijamy na sztywną pianę Pozostałe składniki dodajemy do żółtek i miksujemy na gładką masę Do masy dodajemy ubite białka i delikatnie mieszamy Gofry pieczemy przez około 4-5 minut (około 3 łyżki ciasta na jednego gofra)