Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne zwłaszcza z bitą śmietana bądź cukrem pudrem
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 793
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12630
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 793
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12630
Składniki
z podanych składników wychodzi 10-12 gofrów rozgrzewamy porządnie gofrownicę, najlepiej z 15 minut przed pieczeniem.
Wszystkie składniki ubijamy mikserem na gładką masę.
Gofrownicę lekko spryskujemy olejem , wlewamy porcję ciasta i pieczemy około 5 minut. I ważne studzimy na kratce
są rózne opinie na ten temat ale ja gdzieś po 2 minutach otwieram na chwilkę gofrownice żeby troche pary uleciało ;)