Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne zwłaszcza z bitą śmietana bądź cukrem pudrem
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 312
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 312
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Składniki
z podanych składników wychodzi 10-12 gofrów rozgrzewamy porządnie gofrownicę, najlepiej z 15 minut przed pieczeniem.
Wszystkie składniki ubijamy mikserem na gładką masę.
Gofrownicę lekko spryskujemy olejem , wlewamy porcję ciasta i pieczemy około 5 minut. I ważne studzimy na kratce
są rózne opinie na ten temat ale ja gdzieś po 2 minutach otwieram na chwilkę gofrownice żeby troche pary uleciało ;)