Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gołąbki w pomidorach po 1. roku"
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3749
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 132
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3749
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 167
Składniki
Liście kapusty dokładnie umyj i obgotuj w gorącej wodzie. 2. Cebulę obierz, drobno pokrój i usmaż na maśle na złoty kolor.
Mięso umyj i zmiel. Wymieszaj z cebulą, jajkiem i solą.
Na liściach kapusty układaj farsz mięsny i formuj gołąbki. Włóż je do rondelka z gorącą wodą. Dodaj resztę masła, obrane ze skórki, pokrojone pomidory i gotuj przez ok. 30 min. Pod koniec wlej przecier pomidorowy zmieszany z mąką.
Gołąbki posyp koperkiem i podaj z ziemniakami.Źródło: Mam dziecko