Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki z kaszą i grzybami"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 278
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 278
Składniki
Z kapusty wytnij głąb, ugotuj całą w wodzie w dużym garnku, aż liście będą odchodzić. Oddziel je. Ugotuj kaszę z łyżką masła. Cebulę zeszklij na maśle z pieczarkami. Połącz z kaszą, jajkiem, dopraw. Nadzienie nałóż na liście, zwiń gołąbki. Ułóż je w rondlu na liściu kapusty, zalej bulionem, duś 30-40 min. Podaj z sosem.Źródło: Świat kobiety