Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, że sezon działkowy i grillowy się juz rozpoczął, proponuję smaczny deser, przygotowany właśnie na grillu jeszcze ciepłym po usmażeniu mięsa i kiełbasek :-)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1961
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1961
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Składniki
Skórkę banana należy wyciąć wzdłuż na szerokość ok. 1-1,5 cm. W banana wcisnąć delikatnie kilka kostek czekolady.
Ułożyć je na tacce aluminiowej i piec na grillu ok. 10-15 min. do momentu aż skórka banana zrobi się czarna, banan mięciutki, a czekolada będzie się roztapiać.
Grillowane banany mozna jeść z gałką ulubionych lodów ale bez nich tez smakują pysznie :-) Smacznego ;-)