Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, że sezon działkowy i grillowy się juz rozpoczął, proponuję smaczny deser, przygotowany właśnie na grillu jeszcze ciepłym po usmażeniu mięsa i kiełbasek :-)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2375
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4551
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 94
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1529
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2375
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4551
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 94
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1529
Składniki
Skórkę banana należy wyciąć wzdłuż na szerokość ok. 1-1,5 cm. W banana wcisnąć delikatnie kilka kostek czekolady.
Ułożyć je na tacce aluminiowej i piec na grillu ok. 10-15 min. do momentu aż skórka banana zrobi się czarna, banan mięciutki, a czekolada będzie się roztapiać.
Grillowane banany mozna jeść z gałką ulubionych lodów ale bez nich tez smakują pysznie :-) Smacznego ;-)