Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6345
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1964
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6345
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1964
 
         
         
                Składniki
Maliny razem z cukrem wanilinowym smażyć na małym ogniu (aż zgęstnieje). Żelatynę (2 łyżeczki) rozpuścić w gorącej wodzie ,dokładnie wymieszać z malinami. Wyporcjować do pucharków . Wstawić do lodówki ,do stężenia. Gruszki smażyć na małym ogniu dodając cukier oraz szczyptę cynamonu. Żelatynę (2 łyżeczki) rozpuścić w niewielkiej ilości wrzątku ,dolać do zblendowanych uprzednio gruszek i dokładnie wymieszać. Rozlać do pucharków (na maliny). Wstawić do lodówki ,do stężenia.