Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 188
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 188
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Składniki
Wykonanie: Umyte gruszki przekroić na pół i usunąć gniazdka nasienne, po czym skropić dokładnie wszystkie połowy gruszek alkoholem (lub dla dzieci- oranżadą) i posypać startym serem (można dodatkowo dodać odrobinę masła). Zapiekać gruszki na grillu przez około 25 min na bardzo wolnym ogniu.