Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gundel placenta"
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
Składniki
na ciasto zmiksuj na gładką masę, po czym usmaż na oleju kilka naleśników.
Orzechy rozgnieć w moździerzu. Połącz z masłem i łyżką śmietany, a następnie dodaj rum, cukier puder i rodzynki.
Przygotowany farsz nałóż na naleśniki. Zwiń je w rulony.
Danie polej gorącym sosem czekoladowym.
60 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 380
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV