Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i szybki deser do kawy w 30 minut. Zapraszam na film.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Piekarnik włączyć i nagrzać do 160 stopni, jabłka obrać pokroić w drobna kostkę ,dodać cukier, cynamon ,sok z cytryny i mąkę ziemniaczana zamieszać. Ze składników na kruszonkę zrobić kruszonkę. Jabłka wyłożyć do naczynia żaroodpornego posypać kruszonka i piec w temperaturze 160 stopni około 40 minut. Zapraszam do obejrzenia filmu.