Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser z jabłek zapiekanych z owocami, orzechami i kokosową kruszonką. Pysznie smakują na ciepło i na zimno.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 276
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 78
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3795
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 561
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 276
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 78
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3795
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 561
Składniki
Kruszonka: Mąkę posiekać z masłem, dodać cukry, wiórka kokosowe.
Mieszać do połączenia się składników, pokruszyć palcami
Jabłka umyć, osuszyć, odciąć wierzchołki, wydrążyć gniazda nasienne. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Do każdego jabłka wlać odrobinę syropu klonowego, włożyć po kilka rodzynek i kawałku śliwki. . Posypać posiekanymi orzechami nerkowca .
Wierzch posypać przygotowaną kruszonką kokosową.
Włożyć do piekarnika, piec około 25-30 minut w temp 175 stopni.