Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi slime! Ale... W tym jest coś wyjątkowego.... Przekonaj się sam/a!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4173
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34256
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1878
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113677
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4173
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34256
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1878
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113677
Składniki
Wsypujemy kilka żelków do miseczki i wstawiamy do mikrofalówki na 25 sekund, moc 600.
Kiedy żelki się rozpuszczą, dodajemy cukier puder i mieszamy dopóki nie połączy się z rozpuszczonymi żelkami.
Kiedy już dokładnie wymieszamy rozpuszczone żelki z cukrem pudrem, posypujemy cukrem pudrem blat i wyciągamy naszą masę.
Kiedy wyłożymy masę na blat posypany cukrem pudrem, wystarczy nam tylko mieszać naszą masę i ugniatać w rękach.
Gotowe! Ciesz się swoim jadalnym slime'm!