Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi slime! Ale... W tym jest coś wyjątkowego.... Przekonaj się sam/a!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16449
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5287
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16449
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5287
Składniki
Wsypujemy kilka żelków do miseczki i wstawiamy do mikrofalówki na 25 sekund, moc 600.
Kiedy żelki się rozpuszczą, dodajemy cukier puder i mieszamy dopóki nie połączy się z rozpuszczonymi żelkami.
Kiedy już dokładnie wymieszamy rozpuszczone żelki z cukrem pudrem, posypujemy cukrem pudrem blat i wyciągamy naszą masę.
Kiedy wyłożymy masę na blat posypany cukrem pudrem, wystarczy nam tylko mieszać naszą masę i ugniatać w rękach.
Gotowe! Ciesz się swoim jadalnym slime'm!