Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczny i smaczny deser.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7014
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30561
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29285
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7014
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30561
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29285
Składniki
Przygotowanie: Kaszę zalać wrzątkiem (1 szklanka) i gotować z pokrojonymi bananami i cynamonem aż kasza wchłonie wodę. Następnie przestudzić, dodać orzechy, cukier waniliowy i całość zmiksować w razie potrzeby możemy doprawić cukrem do smaku. Wstawić do lodówki na godzinę. Po czym formować kuleczki i obtaczać w kakao, wiórkach kokosowych i płatkach migdałowych.