Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka na sosie tatarskim"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 276
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 276
Składniki
Pół szklanki majonezu wymieszaj z musztardą oraz chrzanem, dopraw do smaku solą i pieprzem. 2 jajka drobno posiekaj, grzybki i 3 ogóreczki pokrój w drobną kostkę. Dodaj sos majonezowo- musztardowy, wymieszaj. Pozostałe ogórki i oliwki pokrój w plasterki.
Jajka, które zostały przekrój wzdłuż na pół. Na półmisku połóż 8 łyżek sosu tatarskiego. Na każdej porcji ułóż połówkę jajka. Udekoruj plasterkami ogórka, oliwki i majonezem.
30 minut. Porcja: 260 kilokalorii.