Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka na sosie tatarskim"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 171
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 171
Składniki
Pół szklanki majonezu wymieszaj z musztardą oraz chrzanem, dopraw do smaku solą i pieprzem. 2 jajka drobno posiekaj, grzybki i 3 ogóreczki pokrój w drobną kostkę. Dodaj sos majonezowo- musztardowy, wymieszaj. Pozostałe ogórki i oliwki pokrój w plasterki.
Jajka, które zostały przekrój wzdłuż na pół. Na półmisku połóż 8 łyżek sosu tatarskiego. Na każdej porcji ułóż połówkę jajka. Udekoruj plasterkami ogórka, oliwki i majonezem.
30 minut. Porcja: 260 kilokalorii.