Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jajka z rzeżuchą i ćwikłą"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3727
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 162
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 877
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3727
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 162
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 877
Składniki
Przepis przysłała Ewa Zychewicz z Biesiekierza
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz. Przekrój na pół. Żółtka wyjmij, uważając aby nie zniszczyć białka.
Rzeżuchę posiekaj. Dodaj żółtka, ćwikłę, przypraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie utrzyj. Z masy uformuj osiem kulek, napełnij otwory po żółtkach.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 1,30 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie