Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oliwie. Po chwili dodaj pociętą w kostkę paprykę. Duś 15 minut na małym ogniu.
Następnie dorzuć drobno pokrojone pomidory z puszki i wlej całą zalewę. Po 10 minutach dołóż pociętą na kawałki cukinię i dopraw całość solą, pieprzem oraz ostrą papryką.
Gotuj leczo do czasu, aż cukinia będzie miękka. Udekoruj danie tymiankiem.Źródło: Kurier TV