Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 42974
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 474
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 42974
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 474
Składniki
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oliwie. Po chwili dodaj pociętą w kostkę paprykę. Duś 15 minut na małym ogniu.
Następnie dorzuć drobno pokrojone pomidory z puszki i wlej całą zalewę. Po 10 minutach dołóż pociętą na kawałki cukinię i dopraw całość solą, pieprzem oraz ostrą papryką.
Gotuj leczo do czasu, aż cukinia będzie miękka. Udekoruj danie tymiankiem.Źródło: Kurier TV