Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny, lekki, bardzo kakaowy deser, który, co bardzo ważne, "nie idzie w boczki" :-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Kakao wsypać do kubka, dodać trochę (ok. 1,5 łyżeczki) gorącej wody i mieszać tak aby kakao sie rozpuściło i nie było grudek. Dodać cukier i dokładnie wymieszać. Do gotowej kakaowej bazy dodać jogurt, wymieszać do połączenia składników. Schłodzić w lodówce (jeśli jogurt wcześniej nie był schłodzony). Smacznego :-)