Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1294
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1294
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Galaretkę rozpuszczamy we wrzącej wodzie i pozostawiamy do wystygnięcia. Gdy galaretka mamy zimną ubijamy mikserem na gęstą piankę, następnie dodajemy jogurt grecki. Całość ubijamy na najwyższych obrotach około 5 minut.
Gotową masę rozlewały do pucharków. Wkładamy do lodówki na około 3 godziny do stężenia.
Przed podaniem dekorujemy kawałkiem gruszki, listkiem mięty i posypujemy odrobiną płatków czekolady.