Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakaowy jogurt w połączeniu z nasionami chia i kwaśno-słodkimi owocami to prawdziwa uczta dla podniebienia. Idealny na drugie śniadanie lub deser.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3414
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34192
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1408
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3414
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34192
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1408
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Składniki
Do jogurtu dodać kakao i miód, dokładnie wymieszać do połączenia się składników. Dodać nasiona chia, wymieszać i odstawić na około 20 minut, lub do czasu, aż nasiona napęcznieją i zagęszczą jogurt. Pudding przełożyć do szklanki udekorować cząstkami pomarańczy, granatem i migdałami.