Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakaowy jogurt w połączeniu z nasionami chia i kwaśno-słodkimi owocami to prawdziwa uczta dla podniebienia. Idealny na drugie śniadanie lub deser.
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 227
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 96
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 56
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12258
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 213
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 227
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 96
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 56
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12258
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 213
Składniki
Do jogurtu dodać kakao i miód, dokładnie wymieszać do połączenia się składników. Dodać nasiona chia, wymieszać i odstawić na około 20 minut, lub do czasu, aż nasiona napęcznieją i zagęszczą jogurt. Pudding przełożyć do szklanki udekorować cząstkami pomarańczy, granatem i migdałami.