Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kapusta z rzodkiewką i szczypiorem"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 173
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 173
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj, rzodkiewki pokrój w cienkie plastry, cebulę w kostkę. Natkę pietruszki i koperek posiekaj. Do miski włóż przygotowane warzywa, delikatnie wymieszaj.
Do małego słoiczka wlej przygotowane na sos. Zakręć. Energicznie potrząsaj. Wlej sos do sałatki, wymieszaj. Całość przekładaj na małe miseczki, dekoruj gałązkami koperku. Sałatkę podawaj z chrupiącą bułką lub ciepłymi grzankami.Źródło: Dobry Tydzień