Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4659
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12613
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5709
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7141
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4659
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12613
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5709
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7141
Składniki
Pokroić chleb w małą kostkę.Rozgrzać trochę oleju i usmażyć chleb na grzanki.Jabłka pokroić w dużą kostkę i karmelizować je z dodatkiem cukru,masła oraz małej ilości wody.Wymieszać z grzankami.Posypać cukrem oraz cynamonem.