Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12126
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 25
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2126
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 220
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12126
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 25
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2126
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 220
Składniki
Pokroić chleb w małą kostkę.Rozgrzać trochę oleju i usmażyć chleb na grzanki.Jabłka pokroić w dużą kostkę i karmelizować je z dodatkiem cukru,masła oraz małej ilości wody.Wymieszać z grzankami.Posypać cukrem oraz cynamonem.