Do góry

Desery Przepis na:

Kasza jaglana z jabłkami i bananami

Kasza jaglana z jabłkami i bananami

Autor:

Przepisów i artykułów: 42 Ocena: 307

Dodano:

Odsłon: 346

Kasza jaglana na słodko - to ciekawy pomysł zarówno na śniadanie, jak i podwieczorek. Ja, ze smakiem, zajadam się nią w pracy. To mój śniadaniowy numer jeden ;) Pyszna jaglanka na ciepło i na zimno.

Składniki

  • 1 woreczek kaszy jaglanej (100g) 2 banany 2-3 jabłka Olej kokosowy (lub masło) Cynamon Miód Sól
1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kasza jaglana z jabłkami i bananami

Przygotowanie

  1. Kaszę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
    Banany oraz jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy i dusimy na nim owoce. Gdy owoce zmiękną, dodajemy ugotowaną wcześniej kaszę. Mieszamy, doprawiamy cynamonem oraz miodem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń