Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22410
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 162
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 349
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 488
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22410
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 162
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 349
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 488
Składniki
Kaszę mannę robimy według opakowania, mleko w proszku wsypujemy do kaszy manny, tak z 2-3 łyżki.Wlewamy gotowe do miski.
Robimy budyń czekoladowy. Nie słodzimy go. Ciepły budyń wlewamy do kaszy manny. Wtedy kasza manna uzyska czekoladowy kolor i smak.
Jeśli ktoś nie lubi cynamonu, nie musi go dodawać, ale z kaszą manną mi zawsze smakuje.
I na końcu wkładamy winogrona albo do środka deseru albo na górę kaszy manny. Jemy. Oczywiście mogą być też inne owoce, ja jednak wolę winogrona. SMACZNEGO.^^