Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3-BIT w wersji kawowej, czyli coś znanego, coś pysznego ale jednak innego:)
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1091
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 119
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 144
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 157
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1091
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 119
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 144
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 157
Składniki
Przepis na dużą prostokątną blachę. Blachę wyłożyć papierem, ułożyć 1 warstwę krakersów. Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu, jeszcze ciepły rozłożyć na krakersach. Rozłożyć 2 warstwę krakersów, na to masę krówkową kawową.Wyrównać, ułożyć 3 warstwę krakersów. Śmietanę ubić na sztywno, wsypać kawę rozpuszczalną i cukier puder do smaku. Oprószyć kakao i wstawić do lodówki. Pyszne i błyskawiczne ciasto - w sam raz na imprezę:)