Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3-BIT w wersji kawowej, czyli coś znanego, coś pysznego ale jednak innego:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 399
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 399
Składniki
Przepis na dużą prostokątną blachę. Blachę wyłożyć papierem, ułożyć 1 warstwę krakersów. Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu, jeszcze ciepły rozłożyć na krakersach. Rozłożyć 2 warstwę krakersów, na to masę krówkową kawową.Wyrównać, ułożyć 3 warstwę krakersów. Śmietanę ubić na sztywno, wsypać kawę rozpuszczalną i cukier puder do smaku. Oprószyć kakao i wstawić do lodówki. Pyszne i błyskawiczne ciasto - w sam raz na imprezę:)