Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3-BIT w wersji kawowej, czyli coś znanego, coś pysznego ale jednak innego:)
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 485
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 150
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 278
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19142
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 485
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 150
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 278
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19142
Składniki
Przepis na dużą prostokątną blachę. Blachę wyłożyć papierem, ułożyć 1 warstwę krakersów. Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu, jeszcze ciepły rozłożyć na krakersach. Rozłożyć 2 warstwę krakersów, na to masę krówkową kawową.Wyrównać, ułożyć 3 warstwę krakersów. Śmietanę ubić na sztywno, wsypać kawę rozpuszczalną i cukier puder do smaku. Oprószyć kakao i wstawić do lodówki. Pyszne i błyskawiczne ciasto - w sam raz na imprezę:)