Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4555
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1633
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4555
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1633
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Składniki
Margarynę, cukier, kakao, mleko zagotować. Dodać śmietanę, energicznie mieszać. Dodać bakalie i połamane herbatniki ( herbatniki należy tylko połamać nie rozdrabniać, aby widać je było w cieście) oraz aromat pomarańczowy - nie za dużo. Wszystko dokładnie wymieszać.
Ciasto przełożyć do formy i wstawić do lodówki na kilka godzin. Życzę smacznego.