Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Klopsiki cielęce po 10. miesiącu"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 361
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 419
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 754
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 361
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 419
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 754
Składniki
Mięso starannie umyj pod bieżącą wodą i zmiel.
Jajko dokładnie umyj w gorącej wodzie i sparz wrzątkiem.
Do zmielonego mięsa dodaj pół jajka, kaszkę kukurydzianą i posiekany koperek, wyrób masę i uformuj z niej małe klopsiki.
Z pomidora zdejmij skórkę, jarzyny umyj pod bieżącą wodą, obierz, opłucz i pokrój w drobną kostkę.
Warzywa włóż do gorącej wody i gotuj razem z klopsikami aż do miękkości.Źródło: Mam dziecko