Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2333
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18095
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2333
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18095
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Składniki
Białka ze solą i cukrem ubijamy na sztywną masę.
Wsypujemy do białek wiórki kokosowe i dodajemy olejek.
Mieszamy uzyskując jednolitą masę.
Masę nakładamy łyżką na wyłożoną papierem do pieczenia blaszce formułując ciasteczka.
Pieczemy ok 15 minut lub do uzyskania złotego koloru ciasteczek w temperaturze 180 stopni w piekarniku góra - dół