Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokos zamknięty w chrupiącej skórce , czy może być coś lepszego na lekki deser
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9533
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3090
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6603
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9533
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3090
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6603
Składniki
Białka ubić na sztywno , ciągle ubijając dodać cukry i skórkę cytr.
W masę wmieszać delikatnie kokos.
Na papier do pieczenia wykładamy porcje wielkosci kopiatej łyżki formując kule - należy zachować odstępy bo kokoski urosną.
Pieczemy w temp. 160 st, około 20 min
Smacznego