Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokos zamknięty w chrupiącej skórce , czy może być coś lepszego na lekki deser
Przepis dnia
Przepis na ten sernik jest bardzo prosty, szybki. Nawet początkująca gospodyn...
Odsłon: 4222
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 2007
Delikatne mięso z polędwicy uzupełnione warzywami stanowi wyśmienite danie ob...
Odsłon: 77
Przepis dnia
Przepis na ten sernik jest bardzo prosty, szybki. Nawet początkująca gospodyn...
Odsłon: 4222
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 2007
Delikatne mięso z polędwicy uzupełnione warzywami stanowi wyśmienite danie ob...
Odsłon: 77
Składniki
Białka ubić na sztywno , ciągle ubijając dodać cukry i skórkę cytr.
W masę wmieszać delikatnie kokos.
Na papier do pieczenia wykładamy porcje wielkosci kopiatej łyżki formując kule - należy zachować odstępy bo kokoski urosną.
Pieczemy w temp. 160 st, około 20 min
Smacznego