Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokos zamknięty w chrupiącej skórce , czy może być coś lepszego na lekki deser
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3566
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 387
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3566
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 387
Składniki
Białka ubić na sztywno , ciągle ubijając dodać cukry i skórkę cytr.
W masę wmieszać delikatnie kokos.
Na papier do pieczenia wykładamy porcje wielkosci kopiatej łyżki formując kule - należy zachować odstępy bo kokoski urosną.
Pieczemy w temp. 160 st, około 20 min
Smacznego