Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokos zamknięty w chrupiącej skórce , czy może być coś lepszego na lekki deser
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7569
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2608
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7569
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2608
Składniki
Białka ubić na sztywno , ciągle ubijając dodać cukry i skórkę cytr.
W masę wmieszać delikatnie kokos.
Na papier do pieczenia wykładamy porcje wielkosci kopiatej łyżki formując kule - należy zachować odstępy bo kokoski urosną.
Pieczemy w temp. 160 st, około 20 min
Smacznego