Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokos zamknięty w chrupiącej skórce , czy może być coś lepszego na lekki deser
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1862
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1611
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2130
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1862
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1611
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2130
Składniki
Białka ubić na sztywno , ciągle ubijając dodać cukry i skórkę cytr.
W masę wmieszać delikatnie kokos.
Na papier do pieczenia wykładamy porcje wielkosci kopiatej łyżki formując kule - należy zachować odstępy bo kokoski urosną.
Pieczemy w temp. 160 st, około 20 min
Smacznego