Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe słodkości, a takie smaczne! Dobre na szkolną przekąskę!
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22653
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14994
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4768
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44891
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 664
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 732
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22653
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14994
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4768
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44891
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 664
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 732
Składniki
Ciasto: Margarynę ucieramy z cukrem pudrem i jajkami. Następnie wsypujemy mąkę pszenną i proszek do pieczenia oraz mleko i letni miód sztuczny. Mieszamy, wykładamy na formę 25/36 i pieczemy do 30 minut w 170 stopniach.
Polewa: Czekoladę łamiemy i rozpuszczamy w mleku. Ciasto studzimy i kroimy w niedużej wielkości prostokąty. Każdy oblewamy z każdej strony czekoladą i obtaczamy w wiórkach koksowych.