Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokosowe wydanie muffinek, w kształcie róż :-)
Ciasto Czekoladowa Chmurka to połączenie biszkoptu czekoladowego z czekoladow...
Odsłon: 655
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 44
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 76
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 173
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 107
Ciasto Czekoladowa Chmurka to połączenie biszkoptu czekoladowego z czekoladow...
Odsłon: 655
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 44
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 76
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 173
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 107
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki (oprócz kakao i wiórków), w drugim składniki mokre (oprócz olejku kokosowego). Połączyć zawartość obu naczyń i wymieszać łyżką, tylko do połączenia produktów, najlepiej jakby zostały jeszcze grudki.
Ciasto podzielić na dwie części. Do jednej dodać kakao (wymieszać), do drugiej dodać wiórki kokosowe i olejek (wymieszać).
Do foremek kłaść łyżką na zmianę oba ciasta do 3/4 wysokości. Piec ok. 20 min w temp. 200 stopni
Smacznego :-)