Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2704
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2704
Składniki
Wykonanie polewy: Wszystkie składniki zagotować cały czas mieszając, następnie zdjąć z ognia, dodać łyżkę żelatyny rozpuszczonej w łyżce gorącej wody. Polewę ostudzić i polać andrut i posypać dowolną posypką. Wykonanie: Margarynę rozpuścić z mlekiem i cukrem. Następnie podzielić na dwie równe porcje, dodać po dwie tego samego rodzaju galaretki i podgrzewać na małym ogniu do rozpuszczenia galaretki. Jeszcze letnią smarować andrut na przemian kolorami. Po złożeniu dobrze docisnąć złożone i posmarowane andruty, polać polewą i posypać posypką do ciast. Wstawić do lodówki na dwie godziny i podawać krojąc ukośnie.