Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzenne ciasteczka-Speculoos to świetne, aromatyczne ciasteczka.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 907
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 907
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
Mąkę przesiewamy, dodajemy cukier i przyprawy. Dodajemy mleko i masło. Zawijamy w folię i wkładamy do lodówki na przynajmniej 2 godziny ( najlepiej na całą noc) Po wyjęciu ciasta wałkujemy na około 5 mm. Wykrawamy foremkami i wykładamy na natłuszczoną blaszkę do pieczenia. Pieczemy w 170 stopniach około 20 minut. Studzimy na kratce. Smacznego ;)