Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424831
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4756
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424831
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4756
Składniki
Połowę mleka gotujemy z cukrem. W pozostałym mleku rozprowadzamy mąkę. Gdy mleko z cukrem zacznie wrzeć, dodajemy mleko z mąką kokosową. Nie gotujemy, należy wyłączyć dodac starta skórkę z cytryny i zamieszać. Masa będzie sypka i nie przejmujemy się tym, ponieważ taka ma być. Odstawiamy w chłodne miejsce. Miekkie masło miksujemy na puch i stopniowo dodajemy zimną masę. Na spód blachy wykładamy herbatniki, masę i ponownie herbatniki. Udekorowałam bitą śmietanką. Smacznego.