Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6858
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 304
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6858
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 304
Składniki
Brzoskwinie osączyłem na sicie. Żółtka utarłem z cukrem. Mak przepuściłem przez maszynkę kilka razy ,dodałem razem z serkiem do żółtek i dokładnie wymieszałem. Śmietanę ubiłem na sztywną pianę ,dodałem do masy makowej i dokładnie połączyłem. Brzoskwinie pokroiłem na małe kawałki ,rozmiksowałem na gładką masę. Przekładałem na przemian masę serową i zmiksowane brzoskwinie. Ostatnią masą ma być masa z serem i makiem.