Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Brzoskwinie osączyłem na sicie. Żółtka utarłem z cukrem. Mak przepuściłem przez maszynkę kilka razy ,dodałem razem z serkiem do żółtek i dokładnie wymieszałem. Śmietanę ubiłem na sztywną pianę ,dodałem do masy makowej i dokładnie połączyłem. Brzoskwinie pokroiłem na małe kawałki ,rozmiksowałem na gładką masę. Przekładałem na przemian masę serową i zmiksowane brzoskwinie. Ostatnią masą ma być masa z serem i makiem.