Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser na upalne dni.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 174
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 287
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 174
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 287
Składniki
Sposób przygotowania: Żelatynę rozpuścić w odrobinie gorącej wody. Porzeczki utrzeć blenderem (kilka zostawić do dekoracji) i zmieszać z serkiem waniliowym. Dodać cukier puder, żelatynę, wymieszać łyżką. Rozłożyć do pucharków i schłodzić w lodówce.