Do góry

Desery Przepis na:

Krem porzeczkowy

Krem porzeczkowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 2585 Ocena: 20048

Dodano:

Odsłon: 759

Wspaniały deser na upalne dni.
Reklama
Reklama
Krem porzeczkowy

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania:
    Żelatynę rozpuścić w odrobinie gorącej wody. Porzeczki utrzeć blenderem (kilka zostawić do dekoracji) i zmieszać z serkiem waniliowym. Dodać cukier puder, żelatynę, wymieszać łyżką. Rozłożyć do pucharków i schłodzić w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń