Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser na upalne dni.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 118
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31275
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 411
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 118
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31275
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 411
Składniki
Sposób przygotowania: Żelatynę rozpuścić w odrobinie gorącej wody. Porzeczki utrzeć blenderem (kilka zostawić do dekoracji) i zmieszać z serkiem waniliowym. Dodać cukier puder, żelatynę, wymieszać łyżką. Rozłożyć do pucharków i schłodzić w lodówce.