Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty świąteczny deser. Bez cukru. Bez mleka i glutenu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Ciecierzycę płuczemy i przekładamy do kielicha blendera. Dodajemy namoczone śliwki, kakao, cynamon, rum i przegotowaną wodę. Blendujemy na gładki krem.
Gotowy deser podajemy w kieliszkach i dekorujemy suszoną żurawiną. Smacznego!