Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , stabilny krem śmietankowo - brzoskwiniowy , przepis prosty , a krem pyszny . Krem do przełożenia tortów, ciast i deserów. Polecam
mikser, garnek, szklanka, łyżka, łyżeczka, miska,
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1502
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27609
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3022
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4450
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1502
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27609
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3022
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4450
Składniki
Galaretkę rozpuścić w przegotowanej wrzącej wodzie razem z żelatyną, dokładnie wymieszać do całkowitego rozpuszczenia. Mocno schłodzoną śmietanę 30 % ubić na sztywno z cukrem pudrem. Do ubitej śmietany cały czas miksując dodawać rozpuszczone, przestudzone galaretki z żelatyną. Po wymieszaniu włożyć na 15 minut do lodówki po czym wyjąc i krem śmietankowo brzoskwiniowy gotowy do przekładania tortów, ciast ciasteczek i deserów. Smacznego Rada; Zamiast żelatyny można dać 2 galaretki brzoskwiniowe i 1 łyżeczkę żelatyny ja miałam tylko jedna galaretkę więc poratowałam się żelatyną.
Krem śmietankowo -brzoskwiniowy gotowy.