Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę że najlepszy do przekładania tego typu ciast. Krem stabilny, delikatnie słodki. Polecam
mikser, miska, łyzka drewniana, łopatka silikonowa,
Polecam, pychota.
Odsłon: 750
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5065
Polecam, pychota.
Odsłon: 750
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5065
Składniki
Mocno schłodzoną śmietanę ubijamy na sztywna masę z cukrem pudrem , pod koniec ubijania wolno wsypujemy śmietan fix. Ubitą śmietanę łączymy z serkiem mascarpone dodają go porcjami i miksując tylko do połączenia. Krem schładzamy w lodówce. Krem do przełożenia ciasta gotowy. Smacznego Rada; Tak przygotowany krem możemy wykorzystać do przekładania ciast, deserów, tortów itp.
Ubita śmietana łączona z serkiem mascarpone .
Krem do przełożenia ciasta gotowy. Smacznego