Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój dzisiejszy krem przygotowany na bazie domowego budyniu z żółtkami oraz serkiem mascarpone. Krem jest pyszny , nadający się do przełożenia ciast, tortów, do babeczek , deserów itp. Polecam
mikser, miska, łyżka, łopatka silikonowa,
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Składniki
Przepis na domowy budyń z żółtkami ; oto link https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-budyn-z-zoltkami-domowym-sposobem,2003200,bozena1960.html Sposób przygotowania kremu; Masło utrzeć na puszystą masę. Utarte masło połączyć z serkiem mascarpone, cały czas miksując porcjami dodawać całkowicie wystudzony zimny budyń. Zmiksować do całkowitego połączenia składników. Gotowe. Krem można schłodzi w lodówce. Smacznego
Przygotowanie kremu.
Krem gotowy do dalszej przeróbki.