Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krewetki w awokado"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 85
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 85
Składniki
Awokado przekrój na pół, wyjmij pestkę i wydrąż miąższ, pokrój w kostkę. Wydrążone awokado skrop sokiem z cytryny.
Do miąższu awokado dodaj opłukaną rukolę, fileciki przygotowane z grejpfruta i ugotowane krewetki. Dopraw do smaku solą i pieprzem, wymieszaj.
Sałatką napełnij wydrążone awokado, skrop oliwą i sokiem z grejpfruta.
Podawaj schłodzone, po dwie połówki na porcję.
Czas przygotowania: 30 minut 370 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień