Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto od lat zachwyca wszystkich moich gości. Proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Składniki
Masło ubijamy na biały puch. Oddzielam żółtka od białek. Białka ubijam.
Do ubitego masła dodaje żółtka. Jedno po drugim. Dodaję mąką łyżka po łyżce i dalej miksuję. Łączymy z ubitymi białkami. Przekładam do formy królika. Piekę 180 C ok. 20 minut.