Desery Przepis na:
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Na blaszkę o wymiarach 35 x 25 wyłożyć herbatniki maślane, na to masę budyniową Karpatka przygotowaną według przepisu na opakowaniu, na to wyłożyć warstwę krakersów. Puszkę z masą krówkową wstawić na 20 minut do garnka z gorącą wodą ( aby łatwiej się rozsmarowała na krakersach). Wyłożyć masę krówkową na krakersy i na masę wyłożyć kolejną warstwę krakersów. Na wierzch wyłożyć śnieżki ubite według przepisu na opakowaniu z żelatyną. Można udekorować potartą czekoladą lub ozdobami z czekolady. SMACZNEGO!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

elizamiss 28 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
ciasto jest pyszne , dzieciom (i nie tylko) bardzo smakowało !!! przepis krąży :-) !!!! Pozdrawiam :-)3 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 11 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
jakie pyszności - moją dietę chyba szlag trafi:)8 Kto głosował? | Odpowiedz