Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krówki są pyszne!! Po zrobieniu krówek zapakowałam je w przezroczyste torebeczki i przewiązałam wstążką. Były walentynkowym prezentem dla najbliższych.
Wszystkie składniki przełożyć do rondelka o grubym dnie i rozpuścić, ciągle mieszając.
Podgrzewać, aż masa stanie się bardzo gęsta, ciągle mieszając, bo łatwo ją przypalić.
Gęstą i gorącą masę przełożyć do podłużnej formy wyłożonej folią aluminiową i odstawić do wystygnięcia, a następnie włożyć do lodówki (na około 4 h a najlepiej na całą noc).
Schłodzone krówki wyjąc, zdjąć folię i pokroić na prostokąty.
Przepis pochodzi z Naj nr 6-7/2010 [768]
Krówki to pyszny smakołyk z czasów dzieciństwa. Wiele osób je wciąż uwielbia....
Odsłon: 40557
Zmodernizowane klasyczne szyszki, które uwielbia moja żona. Ryż preparowany...
Odsłon: 943
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do rondelka o grubym dnie i rozpuścić, ciągle mieszając.
Podgrzewać, aż masa stanie się bardzo gęsta, ciągle mieszając, bo łatwo ją przypalić.
Gęstą i gorącą masę przełożyć do podłużnej formy wyłożonej folią aluminiową i odstawić do wystygnięcia, a następnie włożyć do lodówki (na około 4 h a najlepiej na całą noc).
Schłodzone krówki wyjąc, zdjąć folię i pokroić na prostokąty.
Przepis pochodzi z Naj nr 6-7/2010 [768]
Przepisy Desery
Desery
Ciasto z owocami na kefirze
Desery
Prosty torcik na Dzień Matki
Desery
Tarta kinder bueno
Desery
Kruche, pomarańczowe ciasteczka
Ciasto z owocami na kefirze
Przepis na ciasto z owocami na kefirze maturalnym
Odsłon: 159
Prosty torcik na Dzień Matki
Samodzielnie przygotowany, efektowny torcik na Dzień Matki to wspaniały sposó...
Odsłon: 295