Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Wszystkie składniki razem zagnieść.Zawinąć w woreczek foliowy i wlozyć na pół godziny do lodówki.
Po tym czasie stolnicę podsypać mąką ,ciasto rozwalkowac.Na brzeg ciasta ułożyć cienką warstwę marmolady i zawinąć na pół i jeszcze raz na pół.Odciąć od reszty rozwałkowanego ciasta.Powstały wałek pociąć na ok. 5cm.ciateczka ilekko na brzegu ponacinać.Tak postępować z resztą ciasta.Piekarnik rozgrzać na 180 stopni i piec ok.30 min.Mają być rumiane.Posypac cukrem pudrem