Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są naprawdę dobre i ślicznie wyglądają. przepis inspirowany z blogu Cukrowej Wróżki. Proporcje dla dwóch koszyczków.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Jeszcze ciepłą, płynną czekoladą smarować papilotki od wewnętrznej strony. Papilotki włożyć do lodówki na kilkanaście minut, żeby czekolada całkowicie stężała.
Mascarpone ubić z żółtkiem i cukrem.
Po stężeniu czekolady oderwać delikatnie papilotki. Nałożyć do czekoladowych kubeczków serek, udekorować( np. ostatnimi w tym sezonie truskawkami:))