Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kuleczki kokosowe"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 172
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 133
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 426
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1227
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 172
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 133
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 788
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 426
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1227
Składniki
Zagotuj wodę, rozpuść w niej cukier, ostudź. Dodaj połowę wiórków, masło, mleko i drobno pokruszony wafel. Wymieszaj, odstaw do stężenia. Sparz wrzątkiem migdały, obierz. Z masy formuj kulki, wciśnij w każdą migdał, obtocz w wiórkach kokosowych.
<strong>Barbara Dobija z Roztropic</strong>
Porcje 15. 30 min. Cena 1,10 zł. Kalorie 341 kcal.Źródło: Takie jest życie