Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kuleczki kokosowe"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Składniki
Zagotuj wodę, rozpuść w niej cukier, ostudź. Dodaj połowę wiórków, masło, mleko i drobno pokruszony wafel. Wymieszaj, odstaw do stężenia. Sparz wrzątkiem migdały, obierz. Z masy formuj kulki, wciśnij w każdą migdał, obtocz w wiórkach kokosowych.
<strong>Barbara Dobija z Roztropic</strong>
Porcje 15. 30 min. Cena 1,10 zł. Kalorie 341 kcal.Źródło: Takie jest życie